Nieuwjaarsmenu

NIEUWJAARSDAG

1 januari vanaf 12 uur

– Glas Champagne, Picon of Mocktail “Paviljoen”
met 2 de schenking (voor gin wordt opleg bijgerekend)
••••
Hapjes:
– Gegratineerde oester met prei en champagne
– Peperkoek gebakken foie gras en granny smith
– Knolseldersoep met spek
••••
Gerookte eendeborst, foie gras, slaatje, fazantekroketje
••••
Heilbot in het groen, rivierkreeftjes
••••
Verrassingssorbet
••••
Hertekalffilet, veenbessen, witloof, pastinaak, oesterzwam, appel, kroketjes
OF
Gebakken zeebaars, champagnesaus, shiitake, spruitjes, pompoenpuree
••••
Nieuwjaarsdessert
••••
Koffie met versnaperingen

Menu met 1 voorgerecht naar keuze €75/pers. all-in
Menu met 2 voorgerechten € 89/pers. all-in
(All in: bieren, frisdranken, waters, wijnen inbegrepen)

Kinderen kunnen kiezen uit de kinderkaart

RESERVATIE/INLICHTINGEN

Bistro ‘t Paviljoen: 0499 90 79 58
Hotel ‘t Bed en de Tafel: 056 70 57 02

CONTACT

Scheldelaan 20
8580 Avelgem

+32 (0)56 70 57 02
+32 (0)499 90 79 58
xaviercallewier@outlook.com

OPENINGSUREN

1 april – 1 oktober

Maandag 11u30 – …
Dinsdag 11u30 – 17u30
Woensdag Gesloten
Donderdag 11u30 – …
Vrijdag 11u30 – …
Zaterdag 15u – …
Zondag 11u30 – …

1 oktober – 1 april

Maandag 11u30 – 15u
Dinsdag 11u30 – 15u
Woensdag Gesloten
Donderdag 11u30 – 15u & 18u – 21u
Vrijdag 11u30 – 15u & 18u – 21u
Zaterdag 15u – 21u
Zondag 11u30 – 21u

Op zaterdag en zondag is er tearoom van 15u tot 18u met lekkere pannenkoeken, wafels, taart,…

JOBS

Wij zijn op zoek naar:

– keukenhulp/hulpkok